Atenție ! Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Tutorials SITE IN CONSTRUCTIE! VA RUGAM CONTACTATI-NE TELEFONIC PENTRU PRETURI SI COMENZI! Tutorials

Toate Produsele Toate Produsele

AlproSept HDE lichid - 1l

61,33 Lei
(72,99 Lei cu TVA)
5019-A
În stoc

Comanda minima pentru "AlproSept HDE lichid - 1l" este 1.

AlproSept-HDE - Dezinfectant pentru maini lichid pentru frectionarea mainilor si a pielii.

Pentru dezinfectia pielii inainte de manevre precum injectii, punctii, recoltarii de sange si vaccinarii. Nu contine aldehide si fenoli. Fara aditivi, placut la contactul cu pielea. Eficienta microbiologica aprobata in conformitate cu BGA (test in vitro). Include standardele EN1500, EN 14476, EN 1040, EN 1275 si EN12791.

Recomandari de utilizare:

Daca nu este precizat in alt mod: Frecati 3-5 ml de AlproSept-HDE intre maini pentru 30 de secunde. Ca precautie impotriva TB repetati operatiunea de doua ori. Pentru unghii folositi o periuta sterila.

Pentru dezinfectia pielii frecati AlproSept-HDE pe locul care se doreste dezinfectat.

Pentru dezinfectia chirurgicala frecati mainile pana la cot cu 3-5ml de AlproSept-HDE si mentineti umed pentru 5 minute. Repetati procedura.

Atentionare: Inflamabil. Iritant pentru ochi. Vaporii pot cauza moleseala si ameteala. Pastrati flaconul bine inchis. Tineti departe de orice sursa de foc – Nu fumati. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu apa si consultati medicul. Numai pentru uz extern. Nu este potrivit pentru dezinfectia membranelor mucoaselor. A nu se folosii in apropierea surselor de foc sau a focului deschis. Acordati atentie indicatiilor de utilizare si a reglementarilor priviind siguranta utilizarii dezinfectantilor alcoolici. Nu lasati la indemana copiilor.

Art.-no.: 5019 flacon 1 litru